Arama
Filters
RSS

'2021' 'Mart' blog yazısı

Kendin Yap Projelerin 10 Önemli Avantajı
Kendin Yap (Do It Yourself) kavramı bir beceriyi öğrenmek ve başka birinin sizin için yapması yerine bunu kendinizin yapmasıdır. Kendin Yap projeleri günümüzde her yaş ve beceri düzeyinden insanlar arasında giderek daha popüler hale geldi. Bitirmek için çok çalıştığınız bir görevi tamamladıktan sonra aldığınız haz gibisi yoktur. Kendin Yap aktiviteleri eğlenceli olmakla kalmaz, aynı zamanda zihniniz, vücudunuz ve hatta cüzdanınız için ek faydalar sağlar.
Neden Çevre Dostu Ürünleri Tercih Etmeliyiz?
Çevre dostu ürün, kullanılan malzeme, üretim şekli ve yöntemi olarak doğaya minimum zarar verecek şekilde tasarlanmış ürünlerdir.
6 Yaratıcı Hediye Seçme Önerisi
Yaratıcı Hediye Nedir? Hediye seçerken dikkat etmemiz gerekenler nedir? Hediye seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli unsur hediyenin vereceğimiz kişiyi yansıtmasıdır. Hediye seçmek zor ve emek isteyen bir iş, doğru hediye seçildiğinde hem hediyeyi alan hem de veren iyi hisseder.
Kendin-Yap (DIY) Çocuk Gelişimine Faydaları
Yeni beceriler öğrenmek çocuğunuzun beynini geliştirir. Projelerin sonucunu hayal ederek görselleştirme yeteneklerini geliştirirler. Kendin-yap projelerinde öğrendikleri her şeyi bir araya getirip yeniden kullanmaya "kümülatif öğrenme" denir ve bu onları daha bilgili yapacaktır.
Yorumlar (0)